Lázár segítséget kér

Fontos: Csak annyi összeget írjon be ezen az űrlapon, amennyit mindenképpen át tud utalni a támogatott számlájára! Köszönjük.

Az Ön támogatása
  • or
Adatok
Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Tulajdonos:

A pénzgyűjtő projekt oldal Ganyi Károly tulajdona.

Az oldal vezetője: Ganyi Károly.

Az Obulus célja:

A projekt kizárólag a tartósan beteg és fogyatékos gyermekek, felnőttek megsegítésére jött létre a rövidtávú megélhetési problémák megoldásáért.

A Tégy Jót!® támogatottja:

  • tartósan beteg,
  • fogyatékkal élő gyermek és felnőtt (35 éves korig).

A betegség fennállását zárójelentéssel kell igazolni, kivéve, a Tégy Jót!® nyilvántartásában szereplőknek. A támogatás minden esetben a támogatott számlájára érkezik!

Támogatott

A támogatandó személy, vagy az őt törvényesen képviselő személy (továbbiakban: szülő) egy az oldalon található űrlap segítségével küld részünkre kérelmet. A támogatott betegségét orvosi dokumentummal igazolja, melyet vagy az űrlap ide vonatkozó rovatába tölt fel, vagy postai úton juttatja el hozzánk.

A szülő az űrlap elküldésével kijelenti, hogy a kitöltött adatok a valóságnak megfelelnek, a gyűjtésből származó pénzt a megjelölt célra fordítja. Az Obulus weboldal üzemeltetőjét ez ügyben felelősség nem terheli.

A kérelemhez mindenkor csatol legalább egy darab megfelelő minőségű fotót, mely a gyűjtés közzétételéhez szükségesek. Továbbá a kérelem kitöltésével egyúttal a támogatott, kapcsolattartó beleegyezését adja, hogy a kérelemhez csatolt fényképeket és videókat az Obulus Csapata promóciós célra felhasználhatja. A beleegyezés nem visszavonható!

Az Obulus gyűjtés kedvezményezettje vállalja, hogy a gyűjtés állásáról, azaz a befolyt pénzösszegről tájékoztatást nyújt a Obulus részére. Ennek hiányában, az Obulus jogosult a gyűjtés felfüggesztésére.

Ennek értelmében minden gyűjtés induló időszaka: 30 nap, ha a támogatott ez időszak alatt hitelt érdemlően beszámol a gyűjtés ideje alatt befolyt pénzösszegről, a gyűjtés időszaka automatikusan meghosszabbodik 30 nappal, a következő elszámolásig. A gyűjtés lejárata: ha megvalósul a cél.

Amennyiben a gyűjtés lejárta előtt nem történik meg az elszámolás hitelt érdemlően, úgy az oldalon nem indítunk új gyűjtést egy éven belül. Továbbá az Obulus oldalán is megosztásra kerül, hogy a támogatási cél megvalósulásáról nem történt elszámolás az Obulus Csapata felé.

Az Obulus oldalra való felkerülés egyértelműen a felhasználási feltételek tudomásul vételét és elfogadását jelenti.

Az elszámolás menete:

A gyűjtési időszak bankkivonatainak másolata, a megvásárolt eszközről számla és fénykép bemutatása az Obulus felé, mely történhet postai úton vagy szkennelt formátumban elküldve, emailben.

Postacím:

  • Ganyi Károly: 3600 Ózd, Árpád vezér út 19/a. fsz/2.
  • E-mail: obulus (kukac) obulus.eu

Támogató, illetve vásárló

A Támogató a „Támogatom” gomb lenyomásával vállalja, hogy az oldalon megvásárolt virtuális „támogatás” vagy termék összegét a támogatott számlájára el is juttatja. Azt utalással vagy bankfiókban indított pénzbefizetéssel teszi meg. Továbbá a támogató nem kelt felelőtlen vásárlási szándékkal hamis reményeket azokban, akik javára a gyűjtés történik.

A Támogató azzal, hogy belépett az Obulus rendszerébe, hozzájárul ahhoz, hogy a hírlevél címlistájába bekerüljön az email címe. A hírlevélről bármikor le tud iratkozni a hírlevélben található „Ha le szeretnél iratkozni, kattints ide!” nevű linkre.

Adatai harmadik fél részére nem kerül kiadásra!

Támogatás:

A támogató, a támogatott számlájára utalja 8 napon belül a leütött „kupon” vagy „kuponok” árát.

Moderálás:

Mások szidalmazása, negatív vélemény megfogalmazása, vallási, politikai, etnikai jellegű megnyilvánulások, étrendkiegészítők reklámozásai, törlésre kerülnek, valamint az etikátlanul tevékenykedő felhasználók.

Köszönet:

Köszönetet kíván mondani az Obulus Csapata mindazoknak, akik mind anyagi, mind erkölcsi támogatást nyújtanak az oldalunkon keresztül.

Ganyi Károly

Kelt: Ózd, 2019. április 21.

A Támogatás gomb lenyomása után elküldjük e-mailben is az támogatott utalási adatait.